Miljøfyrtårn

Solid håndverk –
Norske dører

Scanflex er norges største produsent av innvendige heltredører

Scanflex

Raskt oppsummert:

  • Etablert i 1986
  • Birkeland i Birkenes Kommune, Aust-Agder
  • Produserer innvendige heltredører i alle varianter, samt Pocket Skyvedørskarmer, Loftstrapper og Kottdører

Scanflex - Dører med personlighet

Alle egenproduserte dører fremstilles av den ypperste materialkvalitet, som gjør at vi ikke er redde for å si at vi leverer bunnsolide dører. Vi legger stor vekt på at våre produkter skal representere det beste, som skal gi våre kunder gode opplevelser i mange år.

Scanflex har en egen avdeling for spesialprodukter som for eksempel dører på spesialmål, brann/lyd-dører, kjøleromsdører og skrådører.

Scanflex selger sine produkter gjennom byggevareforretninger og byggevarekjeder over hele landet, samt en del eksport innen Skandinavia.

Ca. 95 % av produktene leveres ferdig overflatebehandlet. De resterende 5% er produkter i furu som leveres ubehandlet, for den som selv ønsker å beise/lasere.

Det er innerdører i et bredt utvalg av modeller, tresorter og forskjellige overflatebehandlinger som maling, lakk, olje, beis og lasering. Felles kjennetegn er høy kvalitet.

Kvalitetskontroll

Heltredører er bygget opp massivt treverk. Derfor er det viktig at materialene som brukes har riktig fuktighet og kvalitet. All trelast blir grundig kontrollert før den går videre i produksjonen, og danner derved grunnlaget for et godt sluttprodukt.

Pocket

Scanflex AS produserer også Pocket-produktene, som er skyvedørskarmer, loftstrapper og kottdører. POCKET har etablert seg som et solid varemerke i det norske markedet og er ofte førstevalget når fagfolk anbefaler skyvedørskarmer, loftstrapper eller kottdører. Les mer på pocket.no
© Scanflex AS | Driftes av Promotek AS